ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

slider02Piatsa Kolonaki / Where Meatlovers Meet

Το καινούριο στέκι στην πλατεία Κολωνακίου, που προτείνει στους λάτρεις του καλού φαγητού, πλούσιες και μοναδικές γεύσεις!

Το Piatsa Kolonaki, το καινούριο hot spot στην πιο κεντρική και πολυσύχναστη πλατεία του Κολωνακίου, ήρθε για να μείνει, με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό, μοναδικές γεύσεις και προτάσεις και τιμές που δεν αφήνουν κανέναν δυσαρεστημένο!

Τα κρέατα A’ ποιότητας που επιλέγουμε και παραλαμβάνουμε καθημερινά στο Piatsa Kolonaki, τα παξιμάδια μας που παρασκευάζονται στην Κρήτη στον ξυλόφουρνο του Αποστολάκη (Artoza), τα χειροποίητα πιτάκια μας που φουρνίζονται κάθε πρωί, ψήνονται αλάδωτα και χωρίς συντηρητικά αλλά και η μεγάλη ποικιλία γεύσεων, προτάσεων και συνδυασμών που θα βρείτε στο μενού μας, είναι λίγοι από τους λόγους που το Piatsa Kolonaki έχει γίνει ήδη ένα από τα αγαπημένα σημεία για καλό φαγητό στο Κολωνάκι.

slider01

Σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο υψηλής αισθητικής, η φιλοσοφία μας συνίσταται στην παρασκευή εδεσμάτων εκλεκτής ποιότητας, στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και των φίλων που μας επισκέπτονται αλλά και στην διατήρηση του χαρακτήρα μας, που αφορά αποκλειστικά στο γρήγορο αλλά πάντα ποιοτικό φαγητό.

Στο Piatsa Kolonaki, λειτουργεί και υπηρεσία delivery από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 2 το βράδυ, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κατάστημα παραμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο, συνιστώντας έτσι την ιδανική επιλογή για φαγητό ακόμα και πολύ αργά το βράδυ.